2017. június 26., hétfő ; János, Pál napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Csirkeszárny fűszeresen

Hozzávalók:
1 kg csirkeszárny, só, Piros Arany, pirospaprika, mustár, 10 dkg libazsír, 1 fehérpaprika, alufólia

Elkészítés:
A csirkeszárnyakat jól megtisztítjuk, a végeit levágjuk. Minden darabot gyengén besózunk, bekenünk Piros Arannyal, mustárral, és pirospaprika keverékével. Tűzálló tálba vagy tepsibe zsírt teszünk, ráfektetjük a jól bekent szárnyakat. (Jobb, ha előző este végezzük el ezt a művelet, mert jobban átjárják a fűszerek a húst.) A tetejére rászeleteljük a fehérpaprikát és még egy kis zsírt. Egy dl vizet is teszünk alá, majd beborítjuk alufóliával, és előmelegített tepsibe 170 fokon 40 percig pirosra sütjük. Krumplipüré, savanyúság a kisérője.

Biró Istvánné, Budapest


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!