2017. augusztus 19., szombat ; Huba napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Parajos csirkemellrolád

Hozzávalók:
4 db kisebb csirkemell-filé, só, bors, 20 dkg parajlevél, 2 gerezd fokhagyma, 4 dkg parmezán sajt reszelve, 1 tojássárgája, 2 ek olaj, 1 kiskanál ételízesítő

Elkészítés:
A parajleveleket megtisztítjuk, szűrőkanállal néhány percre forró vízbe merítjük, leöblítjük és lecsepegtetjük Az összezúzott fokhagymagerezdeket, a sajtot, a tojássárgáját a párolt parajhoz adjuk, sóval, borssal fűszerezzük. A csirkemelleket kissé kiverjük, minden oldalon sóval megszórjuk. A parajos masszát a húsokra simítjuk, egyenként felgöngyöljük, zsineggel átkötjük. A tekercseket a fölforrósított olajban megpirítjuk, majd ételízesítővel megszórva, kevés vizet aláöntve puhára pároljuk.

Biró Istvánné, Budapest


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!