2017. június 27., kedd ; László napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Áfonyás karajszelet

Hozzávalók:
10 szelet karaj, 20 dkg Pannónia sajt, áfonyalekvár, só, olaj, morzsa, tojás, liszt

Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, majd egyik oldalukat megkenjük áfonyalekvárral. Ezután a leváros felükkel összeillesztjük úgy, hogy közéjük teszünk egy-egy szelet sajtot. Oldalait összetűzzük, majd panírozzuk, és forró olajban megsütjük. Salátalevéllel bélelt tányéron tálaljuk, könnyű roséborral.

Illa Istvánné, Székesfehérvár


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!