2017. június 28., szerda ; Levente, Irén napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Sertésérmék gombával, ananásszal

Hozzávalók:
50 dkg sovány sertéshús, 30 dkg gomba, 20 dkg ananászkonzerv, 10 dkg vaj, mokkáskanál só

Elkészítés:
A húst vékony szeletkékre vágjuk, és vajon kevés sóval és gombával puhára pároljuk. Hozzáadjuk a darabolt ananászt, és 10 percig forraljuk. Párolt rizzsel és zöldborsóval forrón tálaljuk.

Lejer Márta, Vác, Zöldfa u. 38. IX. 57. 2600


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!