2017. június 24., szombat ; Iván napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Kolbászos, zöldbabos penne

Hozzávalók:
50 dkg gyermelyi tészta, 20 dkg zöldbab, 2 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, 1 sárgarépa, 1 zellerszár, 3 evőkanál étolaj, 15 dkg zúzott paradicsom, 15 dkg szárazkolbász, 1 dl száraz fehérbor, 2 dkg vaj, 5 dkg reszelt parmezán, ételízesítő, só

Elkészítés:
A zöldbabot sós vízben puhára főzzük. A zöldséget felkarikázzuk, és az olajban megfuttatjuk, majd beletesszük a paradicsomot és az ételízesítőt. Kis lángon összefőzzük. A tésztát sós vízben ruganyosra főzzük. A kolbászt felkarikázzuk, a vajban pirosra sütjük, a borral meglocsoljuk, és addig pároljuk, amíg a leve elfő. A zöldséghez keverjük. Az egész keveréket összekeverjük a tésztával, és tálalás előtt meghintjük reszelt sajttal.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!