2017. június 24., szombat ; Iván napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Dalmát eperleves

Hozzávalók:
35 dkg eper, 5 dl vörösbor, 3 dl tej, 2 dl tejföl, 2 tojássárgája, 1 ekanál liszt, csipet só, ízlés szerint cukor

Elkészítés:
35 dkg eper, 5 dl vörösbor, 3 dl tej, 2 dl tejföl, 2 tojássárgája, 1 ekanál liszt, csipet só, ízlés szerint cukor

Az epret a borban péppé főzzük, áttörjük. Beleöntjük a tejet, csipetnyi sóval és ízlés szerint cukorral ízesítjük. A tojássárgás habarással a levest forrásig hevítjük.
Hidegen és melegen egyaránt jó.

Beküldte: Szunda Katalin, Szarvas, Tessedik út 24. 5540


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!