2017. október 21., szombat ; Orsolya napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Rostonsült csirkemell baconszalonnában

Hozzávalók:
1 egész csirkemell, fokhagyma, bors, só, baconszalonna, majoránna, rozmaring, mustár, kakukkfű, lestyán

Elkészítés:
Az egész csirkemellről leszedjük a bőrét, kicsontozzuk, majd kb. 1 cm-es vastagságú szeletekre vágjuk hosszában. A fűszereket összekeverjük zúzott fokhagymával és olajjal, A húst megszurkáljuk, és 1 napig állni hagyjuk ebben a páclében. Miután kivettük a pácléből, és leitatjuk, megszórjuk majorannával. Ezután a hússzeleteket begöngyöljük a baconszalonnába, és hústűvel vagy fogvájóval rögzítjük a két végén a szalonnát a húsra.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!