2017. október 22., vasárnap ; Előd napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Szalonnával tűzdelt nyúlpecsenye

Hozzávalók:
1 fiatal nyúl, 15 dkg húsos füstölt szalonna, vadhús fűszerkeverék, olaj vagy zsír a sütéshez, babérlevél, egész bors, 1 húsleveskocka, 1 dl bor

Elkészítés:
A nyuszit daraboljuk fel, tűzdeljük meg szalonnával, előtte dörzsöljük be vadhús fűszerkeverékkel. Érleljük 1 napig fóliában, hűtőben. Ezután tegyük tűzálló tálba, öntsünk alá kis vizet, bort, a húsleveskockát, zsiradékot, és jó meleg sütőben süssük meg. Közben locsolgassuk. Petrezselymes burgonya illik hozzá.

Molnár Béláné, Szatmárcseke


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!