2017. június 27., kedd ; László napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Gyömölcsös mártás hús mellé

Hozzávalók:
1 alma, 1 grépfrút, 3 evőkanál ribizliíz, 3 dkg dió, 2 kávéskanál reszelt torma, 2 kávéskanál méz, 1 kávéskanál mustár, citromlé, só, bors, 1 dkg vaj

Elkészítés:
A gyümölcsöket kockára vágjuk, és megpároljuk a vajban. Hozzákeverjük a ribizliízt a gorombára vágott diót és a többi hozzávalót. Hidegen tálaljuk.

Beküldte: Illa Istvánné, Székesfehérvár; Széchenyi út 33. 5/22. 8000


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!