2017. június 28., szerda ; Levente, Irén napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Pontyfilé sajtos bundában

Hozzávalók:
Pontyfilé, só, fokhagyma, liszt, tojás, reszelt sajt

Elkészítés:
A filézett halat besózzuk, fokhagymát aprítunk rá, letakarjuk, és állni hagyjuk a hűtőben 2-3 órát. Majd a szeleteket bepanírozzuk. A tojásba sok reszelt sajtot szórunk. Miután a hal így vastag bundát kap, lassú tűzön sütjük, lefedve.
Szalmaburgonyával tálaljuk.

Szabóné Hasjó Erika, Kiskőrös


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!