2017. június 24., szombat ; Iván napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Töltött rántott hús

Hozzávalók:
3 szelet vékonyra vert csont nélküli hús (karaj vagy csirkemell), 2-3 szál póréhagyma, 5-10 dkg reszelt sajt, ketchup, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj

Elkészítés:
A vékonyra vert hússzeleteket megkenjük ketchuppal, kevés párolt hagymát teszünk rá, megszórjuk durvára reszelt sajttal. A húsokat félbehajtjuk, összetűzzük hústűvel. Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, így bundázzuk. Forró olajban nem túl hirtelen sütjük. A kész hús panírját is megszórjuk reszelt sajttal. Rizzsel vagy burgonyával tálaljuk.

Fung Lászlóné, Székesfehérvár


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!