2017. augusztus 21., hétfő ; Sámuel, Hajna napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Pudingos birsalmaleves

Hozzávalók:
60-80 dkg birsalma, 4 dl tejföl, 15 dkg porcukor, 2 dl tej, 1 csom vaníliás pudingpor, pici só, 1 citrom

Elkészítés:
A birset meghámozzuk, és citromos vízbe áztatjuk. Közben egy liter vizet a cukorral és pici sóval jól felforralunk, beletesszük az apróra vágott birset, és puhára főzzük. A tejet a vaníliás pudinggal és a tejföllel simára keverjük, és a levest besűrítjük vele.

Mihálkó Éva, Keszthely


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!