2017. október 22., vasárnap ; Előd napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Bundázott őszibarack csokiöntettel

Hozzávalók:
8-10 szem őszibarack konzerv, a palacsintatésztához: 25 dkg liszt, 2 db tojás, 3 dl tej, egy csipet só, 5-10 dkg cukor, a töltelékhez: 30 dkg darált dió.

Elkészítés:
A barackokban a magház helyébe töltjük a diót, két barackot összeragasztunk, bepanírozzuk, majd bő forró olajban kisütjük. Melegen, csokoládéöntettel leöntve kínáljuk.

Német Ildikó, Nagycsepej


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!