2017. június 27., kedd ; László napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Roston sült csirkecomb

Hozzávalók:
4 db csirkecomb, 2 db piros alma, 10 dkg durvára vágott dió, méz, bors, fokhagyma, őrölt paprika, 1 kis rúd ömlesztett sajt, só

Elkészítés:
A combokat nagyon enyhén besózzuk, bevagdossuk, és beledugjuk a fokhagymagerezdeket. A tetejére szórjuk a kockára vágott almát és a diót. A mézet elkeverjük a borssal, 1 kiskanál őrölt pirospaprikával és az ömlesztett sajttal, ebből 1-1 evőkanállal a combra locsolunk. Ezt tegyük úgy, hogy a grillsütőre alufóliát terítünk, hogy ne potyogjon le semmi a parázsra.

Ördög Sándor, Jászszentandrás, Zrínyi u. 36. 5136


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!