2017. augusztus 19., szombat ; Huba napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Sajtos-gombás makarónival töltött dagadó

Hozzávalók:
70-80 dkg dagadó, 15 dkg kisujjnyi nagyságúra tördelt makaróni, 10 dkg gomba, 1 csokor petrezselyem, 15 dkg parmezánsajt, vaj, só, bors, kakukkfű

Elkészítés:
A makarónit sós vízben megfőzzük, a gombát fűszeresen megpároljuk. A kettőt összekeverjük, és hozzáadjuk a sajtot. Az egészet a felszúrt dagadóba töltjük, hústűvel megtűzzük. Kevés vizet aláöntünk, és zsírral időnként meglocsoljuk. Alufóliával letakarva megsütjük.

Illa Istvánné, Székesfehérvár


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!