2017. augusztus 21., hétfő ; Sámuel, Hajna napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Pácolt hal

Hozzávalók:
Négy nagy szelet hal, a páchoz: 1,5 dl joghurt, 4 gerezd zúzott fokhagyma, 1 mokkáskanál ételízesítő, 2 evőkanál őrölt koriander, 2 evőkanál kapor, olaj az alufólia kenéséhez.

Elkészítés:
A halszeleteket beleforgatjuk a pácba, és 2 órán át benne hagyjuk. Még finomabb, ha egy éjszakán át pácolódik. Olajozott alufóliába csomagoljuk, és mindkét oldalát megsütjük.

Kiss Ferencné, Tóalmás; József A. u. 32/a.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!