2017. június 27., kedd ; László napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Karaj fokhagymamártással

Hozzávalók:
4 szelet csontos karaj, 1 fej fokhagyma, 2 evőkanál olaj, 5 dl tejszín, 2 teáskanál citromlé, 3 evőkanál apróra vágott petrezselyem, só, bors

Elkészítés:
A húst besózzuk, borsozzuk. Felmelegített olajban megsütjük, majd kivesszük és melegen tartjuk. A fokhagymát rövid ideig pirítjuk a sült levében. Ezután belekeverjük a tejszínt és a citromlevet. A mártást felforraljuk és ízesítjük. A hússzeleteket tálra tesszük, és forrón ráöntjük a mártást. Megszórjuk petrezselyemmel. Káposztasalátát vagy burgonyapürét adunk hozzá.

Illa Istvánné, Székesfehérvár


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!