2017. augusztus 21., hétfő ; Sámuel, Hajna napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Zsebrevágott káposzta

Hozzávalók:
10 vastag szelet karaj, 30 dkg savanyú káposzta, 20 dkg reszelt sajt, 70 dkg burgonya, 3 evőkanál vaj, 4 dl tejföl, bors, só

Elkészítés:
A káposztát kimossuk, kicsavarjuk, majd kevés olajon megpároljuk. A karajszeletekbe éles késsel zsebet vágunk, kívül- belül sózzuk, borsozzuk, A savanyú káposztát beletöltjük a zsebekbe és hústűvel rögzítjük, majd kisütjük. A burgonyából pürét készítünk. Egy tűzálló tálba elrendezzük, az egészet jól meglocsoljuk tejföllel, reszelt sajttal, és még 10 percig sütjük.

Winkler Lászlóné, Somogyfajsz


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!