2017. augusztus 19., szombat ; Huba napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Bárányragu puliszkával

Hozzávalók:
1 kg bárányhús, 5 dkg Rama margarin, só, törött bors, 3-4 gerezd fokhagyma, késhegynyi rozmaring, bazsalikom, kakukkfű, 1 összetört babérlevél, 1 dl olivaolaj, 1 vöröshagyma, 25 dkg gomba, 1 csokor zöldpetrezselyem

Elkészítés:
A húst kicsontozzuk, és nagyobb kockákra daraboljuk. Meghintjük sóval, borssal és a többi fűszerekkel. Jól elkeverjük és 1-2 órát pihentetjük hűvös helyen. Egy tűzálló tálat alaposan beolajozunk, beletesszük a fűszeres húst, rátesszük a Rama margarint, lefedjük és 20 percig sütjük. Közben az olajban üvegesre pároljuk a megtisztított, apróra vágott hagymát, rátesszük a felszeletelt gombát, sózzuk, borsózzuk, zsírjára sütjük. Hozzáöntjük a bárányhúshoz, és készre pároljuk. Puliszkával tálaljuk a ragut.

Orosz Jánosné, Szeged; Faragó u. 21. fsz. 4. 6725


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!