2017. augusztus 24., csütörtök ; Bertalan napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Bőséges egytál

Hozzávalók:
1 kg burgonya, 80 dkg pulykamellfilé, füstölt sonka, 1 vöröshagyma, 3 paprika, 3 paradicsom, 20 dkg gomba, 1 pohár tejföl, 20 dkg sajt, só, bors, oregano, kakukkfű, olaj

Elkészítés:
A vékony hússzeleteket natúr módon elősütjük. A burgonyát héjában megfőzzük. A felszeletelt hagymát, paprikát, paradicsomot és a gombát megpároljuk, és sóval, borssal ízesítjük. A burgonyát kivajazott tepsibe szeleteljük, és a húsokat ráhelyezzük. A húsokra rakjuk a füstölt sonkát, majd minderre kerül a párolt zöldség, főszerezzük, és a sütőbe helyezzük. Mikor már majdnem kész, meglocsoljuk a tejföllel és meghintjük reszelt sajttal, majd tálaljuk.

Tripolszky Dóra, Paks


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!