2017. június 29., csütörtök ; Péter, Pál napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Parajleves

Hozzávalók:
1 csomag paraj, 1 sárgarépa, 2 szem burgonya, 2 evőkanál liszt, 1 dl tejföl vagy tejszín, 2-3 evőkanál olaj, szerecsendió, kevés só

Elkészítés:
A burgonyát, a sárgarépát tisztítás után darabokra vágjuk, a hagymával, kevés vízzel, sóval az egészet puhára pároljuk. Hozzáadjuk a pépesre kevert lisztet, a finomra vágott parajt, vízzel felhígítjuk, és készrefőzzük. Beleöntjük a tejszínt, és kis reszelt szerecsendióval ízesítjük.

Gyenisné Csizmadia Vera, Dombóvár


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!