2017. október 24., kedd ; Salamon napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Céklasaláta

Hozzávalók:
1 kg cékla, 2 dkg köménymag, 5 dkg reszelt torma, pici ecet, só, cukor

Elkészítés:
A héjában megfőtt céklát meghámozzuk, és tetszés szerint felszeleteljük. Összeállítjuk az ecetes, cukros, köményes öntetet, pici sót nem felejtünk beletenni. A felszeletelt céklára öntjük, és néhány órát állni hagyjuk.

Karácsonyi Anett, Hódmezővásárhely


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!