2017. október 23., hétfő ; Gyöngyi napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Fehérbabos pórésaláta

Hozzávalók:
30 dkg póréhagyma, só, 1 teáskanál cukor vagy édesítő, bors, borecet, 3 evőkanál salátaolaj, 1 kisebb zeller és a szára, 35 dkg főtt fehérbab

Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk és egycentis szeletekre vágjuk. Megsózzuk és vízzel, lefedve egyszer felforraljuk. Hideg vízzel leöblítjük. Hozzákeverünk sót, cukrot, ecetet, olajat. A lecsepegtetett babot is, az igen apróra vágott zellert és a szárát is. Ízesítjük, és kicsit állni hagyjuk. Vajas kenyérrel isteni vacsora vagy ebéd.

Deák Edina, Endrefalva


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!