2017. június 25., vasárnap ; Vilmos napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Almás káposzta

Hozzávalók:
0,5 dkg savanyú káposzta, 3 db édes alma, 3 db lila hagyma, só, bors, olaj, piros arany ételízesítő

Elkészítés:
A savanyú káposztát egyszer-kétszer átmossuk, jól lecsurgatjuk. Az almákat meghámozzuk, és lereszeljük, a hagymákat vékonyan felkarikázzuk. Összekeverjük a káposztával, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint 2-3 evőkanál olajat locsolunk rá, ezzel is elkeverjük. Egy-két óráig érni hagyjuk az ízeket. Tálaláskor lilahagyma karikákkal és piros arannyal díszítjük. Hús mellé adjuk önálló ételként.

Takács Lajosné, Dunavecse


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!