2017. június 26., hétfő ; János, Pál napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Fokhagymás halszelet

Hozzávalók:
4 szelet halfilé, 4 gerezd fokhagyma, 2 csokor petrezselyem, só, citrom, bors, olaj

Elkészítés:
A halat keskeny csíkokra vágjuk, meglocsoljuk citromlével, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, és forró olajban kisütjük. A fokhagymát lepaszírozzuk, összekeverjük apróra vágott, enyhén sózott petrezselyemmel és rászórjuk a frissen kisütött halra. Héjában főtt, vajas burgonyával esszük.

Soltész Szilárd, Abaújszántó


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!