2017. augusztus 24., csütörtök ; Bertalan napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Burgonyás, gombás egytálétel

Hozzávalók:
20 dkg füstölt szalonna, 80 dkg burgonya, 1 fej vöröshagyma, 30 dkg szegfűgomba, 1 cs. petrezselyem, személyenként 2-3 tojás, őrölt bors, só

Elkészítés:
A szalonnát apróra összevágjuk. Zsírját kiolvasztjuk, és megfuttatjuk benne a felaprított vöröshagymát. Hozzáadjuk a nagyon apró kockára vágott burgonyát. Ezzel egy kicsit együtt pirítjuk, majd beletesszük a gombát, megsózzuk és fedő alatt puhára pároljuk. Végül megborsozzuk, és a tetején meghintjük apróra vágott petrezselyemmel. Az étvágyunktól függően 2-3 tükörtojást teszünk a tetejére.

Tóth Pál, Orosháza


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!