2017. augusztus 24., csütörtök ; Bertalan napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Spenótos omlett

Hozzávalók:
10 dkg spenótpüré, 5 dkg vaj, 1 kis hagyma összevágva, 4 tojás, 2,5 dkg reszelt parmezánsajt, só, őrölt bors, őrölt szerecsendió, 2 evőkanál olívaolaj, vegyes saláta a tálaláshoz

Elkészítés:
Lassan melegítsük a spenótot, amíg felenged. Tegyük át egy szűrőbe, és nyomkodjuk ki belőle a folyadékot, majd tegyük félre. Forrósítsuk meg a vaj felét, és serpenyőben süssük puhára a hagymát, és keverjük a spenóthoz. A tojásokat is adjuk hozzá a sajttal együtt, és ízesítsük a többi fűszerrel.
Forrósítsuk meg a tojássütőt, tegyük bele a maradék vajat és 1 evőkanál olajat. Ha forró, öntsük bele a tojásos keveréket. Süssük, amíg az alja meg nem pirul, majd óvatosan fordítsuk meg, és süssük át a másik oldalát is.

Armbrusztné Csikós Tünde, Székesfehérvár


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!