2017. június 29., csütörtök ; Péter, Pál napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Gombás rakott hal

Hozzávalók:
1 kg halfilé, 30 dkg gomba, 1 hagyma, 2 ek. olaj, 2 dl tejföl

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk és olajon megfuttatjuk. Majd megpároljuk benne a felszeletelt gombát. Egy tűzálló tálban a gombát és a halat rétegesen lerakjuk, és a tetején egyenletesen elkenjük a tejfölt. Lefedjük, és 15 percig főzzük a mikróban. Közben egyszer megforgatjuk.

Tánczos Gábor, Szolnok


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!