2017. június 24., szombat ; Iván napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Karfiolos-szardellás metélt

Hozzávalók:
40 dkg metélt tészta, 1 fej karfiol, 1 doboz olajos szardella, 2 ek. olaj, ételízesítő, őrölt bors, só

Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük. A karfiolt rózsáira szedjük és ételízesítős vízben roppanósra főzzük. A szardelláról az olajat leöntjük, a halakat felvágjuk. A felét a forró olajjal elkeverjük, és hozzáadjuk a lecsöpögtetett karfiolt. Kb. 4 percig közepes lángon pirítjuk. Belekeverjük a tésztát és a maradék szardellát. Borssal meghintjük és az egészet lazán átkeverjük. Önálló fogásként vagy grillezett hallal tálaljuk.

Buzás Sándorné, Pápa


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!