2017. augusztus 24., csütörtök ; Bertalan napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Töltött libanyak

Hozzávalók:

Elkészítés:
A liba nyakáról a bőrt egészben húzzuk le. Az egyik végét bevarrjuk. A beáztatott zsemlét kinyomkodjuk és ledaráljuk 2 gerezd fokhagymával, vöröshagymával, májjal, szívvel, zúzával, sóval, finomra vágott petrezselyemmel.

Összekeverjük 2 tojással, majoránnával, vagy más fűszerkeverékkel. A nyak bőrébe töltjük, és a másik végét is bevarrjuk. Olajat és fél dl vizet öntünk alá, és lassan többször saját levével meglocsolva pirosra sütjük. Hidegen, melegen fogyasztva egyformán finom.

Brenner Zoltánné, Jánoshalma


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!