2017. október 21., szombat ; Orsolya napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Sült libavér

Hozzávalók:

Elkészítés:
A liba vérét edénybe felfogjuk, egy zsemlének a héját lereszeljük, a többit apró kockákra vágjuk, és erre fogjuk az állat vérét csorgatni. Öt dekagram zsírban egy nagyobb fej hagymát vékony szeletekre vágva sárgára megfonnyasztjuk, a vért 1 cm-es kockákra vágjuk, és a hagymás zsírban 5 percig sütjük. Megsózzuk, ízlés szerint borssal, paprikával, kis majorannával fűszerezzük. Körítésnek burgonyapürét, savanyúságot adunk mellé.

Id. Szalai Sándorné, Putnok


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!