2017. október 22., vasárnap ; Előd napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Gesztenyével töltött libacomb

Hozzávalók:
5 db pecsenyeliba comb, 15 dkg darált libahús, 15 dkg tisztított gesztenye, 1 g só, bors, őrölt szerecsendió, 1 ek paradicsompüré, 2 db tojás, 1 csomag petrezselyem, 5 dkg vaj, 25 dkg vegyes zöldség, 1 fej vöröshagyma, 1 dl vörösbor

Elkészítés:
A megmosott combok bőrét felfejtjük úgy, hogy tölthetők legyenek. A darált libahúshoz hozzáadjuk az apróra vágott gesztenyét, a tojást, a fűszerekkel jól összedolgozzuk, és a libabőr alá töltjük.

A zöldségeket karikára vágjuk, vajon átpirítjuk, ráhelyezzük a megsózott combokat, kevés vizet öntünk rá, majd fedő alatt puhára pároljuk. Amikor kész, tepsibe rakjuk, forró sütőbe megpirítjuk. A levét forraljuk, majd belepirítjuk a paradicsompürét, és vörösborral felöntjük. Tálaláskor ezzel a szósszal öntjük le a madarat.

Forrai Zsuzsanna, Szigetszentmiklós


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!