2017. június 26., hétfő ; János, Pál napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Libasült

Hozzávalók:
2 libamell, 50 dkg savanyú káposzta, 30 dkg karfiol, 30 dkg zöldpaprika, 1 kávéskanál kakukkfű, 1 kávéskanál menta, só, bors, 2 dl fehérbor

Elkészítés:
Nagy tűzálló tálba lerakjuk a jól kimosott káposztát, a feldarabolt paprikát és a rózsáira szedett karfiolt. Megsózzuk, megborsozzuk. A tetejére tesszük a jól megfűszerezett libamelleket és a bort is ráöntjük. Meleg sütőben közepes hőfokon lefedve 2,5 óráig pároljuk, majd a fedőt levesszük, és a húst pirosra sütjük.

Illés Istvánné, Gyula


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!