2017. június 28., szerda ; Levente, Irén napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Libapörkölt gombával és zöldséggel

Hozzávalók:

Elkészítés:
A hízott liba bőrét lefejtjük és kisütjük. Húsát feldaraboljuk, kissé megsózzuk, és forró zsírban átsütjük, míg elveszti nyers színét. Fél liter forró vízzel leöntjük, és lefedve 1 óráig pároljuk. Közben leveszöldséget tisztítunk, karikára vágjuk, és a megtisztított, felszeletelt gombával együtt a zsíron aranybarnára pirított hagymához adjuk, meghintjük pirospaprikával, és kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk. Tálalás előtt összekeverjük a pörkölttel. Tarhonyát készítünk hozzá.

Soós Gáborné, Lábatlan


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!