2017. június 27., kedd ; László napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Vasi pecsenye

Hozzávalók:
4 szelet sertéstarja, 4 gerezd fokhagyma, tej a hús áztatásához, só, pici őrölt bors, 8 dkg finomliszt, étolaj

Elkészítés:
A húst kiklopfoljuk, az inas részeket kisség bevagdaljuk, megkenjük fokhagymával és tálba téve tejet öntünk rá. Fóliával lefedjük, hűtőszekrényben egy éjszakát puhítjuk. Utána lecsöpögtetjük, sózzuk, borsozzuk. Pirospaprikával kevert lisztbe forgatjuk, forró olajban szép pirosra sütjük.

Nagy Istvánné, Pácsog


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!