2017. október 22., vasárnap ; Előd napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Marhamájjal töltött dagadó

Hozzávalók:
80 dkg sertésdagadó, 25 dkg marhamáj, 2 evőkanál zsemlemorzsa, 1 kis fej vöröshagyma, bors, só, majoránna

Elkészítés:
A dagadót felszúrjuk. A májat és a vöröshagymát ledaráljuk, jól összekeverjük a zsemlemorzsával. Fűszerezzük, és megtöltjük vele a dagadót. Ezután hústűvel lezárjuk a nyílást. Mindkét oldalán lesózzuk, borsozzuk, a tetejére is majoránnát szórunk. A tepsibe kevés vizet öntünk, közepes tűznél szép pirosra sütjük, időnként meglocsoljuk saját levével.

Bálintné Illa Melinda, Budapest


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!