2017. június 27., kedd ; László napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Almaleves

Hozzávalók:
60 dkg alma, 2 dl tejföl, 2 dkg liszt, 1 tojás, 4-5 dkg cukor, citromlé, fahéj, só

Elkészítés:
Az almát vékony szeletekre vágjuk, 2 liter hideg vízzel, cukorral, fahéjjal, pici citromhéjjal és sóval összekeverjük. Az almát vékony szeletekre vágjuk, 2 liter hideg vízzel, cukorral, fahéjjal, pici citromhéjjal és sóval főni tesszük. Ha puhára főtt, azonnal behabarjuk tejföllel elkevert liszttel. Újra felfőzzük és tojássárgára tálaljuk. Ízlés szerint még citromlével, vagy cukorral ízesíthetjük.

Tóth Endréné, Csépa


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!