2017. június 27., kedd ; László napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Pulykamell almapürével

Hozzávalók:
80 dkg pulykamell filé, 1 kg savanykás alma, grillfűszer, cukor, citrom, szegfűszeg, fahéj, olaj, só

Elkészítés:
A kimagozott, feldarabolt almát kevés vízben lassú tűzön főzzük, közben csipet sóval ízlés szerint cukorral, citromlével és reszelt fahéjjal, szegfűszeggel ízesítjük. Puhára pároljuk, majd pürésítjük. A felszeletelt húst sóval és grillfűszerrel megszórjuk, olajjal megkenjük és mindkét oldalát megsütjük. Tálaláskor pürével körítjük.

Pohn Jánosné, Kaposvár


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!