2017. augusztus 24., csütörtök ; Bertalan napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Csirkemell-filé Marsalkó módra

Hozzávalók:
4 szelet csirkemell-filé, 4 db leforrázott kelkáposztalevél, 4 szelet baconszalonna, 2 db pulykamáj, 5 dkg sárgarépa, 5 dkg zeller, 5 dkg ananászkonzerv, 10 dkg vaj, 1 tasak Knorr sajtszósz, 2,5 dl tej, ételsűrítő, ételízesítő, őrölt fehérbors, 2 db tojás, liszt, zsemlemorzsa, olaj

Elkészítés:
A csirkemell-filéket kissé kiverjük, majd ételízesítővel és fehérborssal kissé megszórjuk. A pulykamájból és a gyufaszálnyira vágott zöldségekből, valamint az ananászból a vajon ragut készítünk. Ízesítjük, és ha kész, ételsűrítővel besűrítjük. Lefektetjük a káposztaleveleket, rá a szalonnát, majd erre a csirkemellet, és megtöltjük a raguval. A töltött káposztához hasonló módon feltekerjük, és hagyományos módon panírozzuk. Kisütjük, és az előírás szerint elkészített sajtszósszal tálaljuk.

Karácsonyi Anett, Hódmezővásárhely, Pipacs u. 47. 6800


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!