2017. október 24., kedd ; Salamon napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Bundás csirkecomb

Hozzávalók:
8 kis csirkecomb, olaj, 25 dkg liszt, 12 dkg margarin, só, 1 tojás

Elkészítés:
A combokat ropogósra sütjük, majd kihűtjük. A liszttel, margarinnal, tojással tésztát gyúrunk, majd néhány óráig hideg helyen pihentetjük. Ezután kinyújtjuk fél centi vastagságúra, és téglalap alakokat vágunk ki. Minden sült combot 1-1 tésztába csomagolunk. Tepsibe tesszük, a tetejüket tojással megkenjük, és a sütőben szép pirosra sütjük Vegyes saláta és gombaragu illik hozzá.

Karácsonyi Anett, Hódmezővásárhely, Pipacs u. 47 6800


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!