2017. június 27., kedd ; László napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 

Lakatos Erik

"Életem legszebb napja volt, amikor visszakaptam az anyukámat"

Az idei év sikerfilmje, a Brazilok. Az egyik főszereplője pedig Lakatos Erik. Vajon mi történt vele a bemutató óta? Hogyan alakult az élete?


Küzdelmes gyerekkora volt

Jóllehet Erik ma már Budapesten lakik, de még mindig ezer szállal kötődik Baghoz. "A testvéreim nem szeretnek visszamenni, mert szörnyű emlékeik vannak a helyről, de én mégis jól érzem magam a szülőföldemen. Az unokatestvéreim ott élnek, és én hozzájuk tartozom." A beszélgetésünk ennél a pontnál váratlan fordulatot vesz. Hirtelen egy igazán küzdelmes gyereksors bontakozik ki előttem. Megtudom Eriktől, hogy nagyon nehéz körülmények között nőtt fel. Egy szoba-konyhás házban laktak, és lavórban fürödtek. Édesapja lemondott róla, még mielőtt megszületett volna. Édesanyja, Heléna élete maga a görög tragédia. Árvaházban nőtt fel, érzelmi kötődés nélkül. Fiatalon férjhez ment, és három gyereket szült a szeretett férfinak, aki közúti balesetben váratlanul életét vesztette. Heléna ott maradt özvegyen és szegényen, amikor megismerte Erik apját. Igazi szerelem volt az övék, Erik pedig nem volt betervezve a kapcsolatba. De ha jött, hát megtartották. Ő lett a negyedik éhes száj, a legkisebb gyerek. A férfi aztán eltűnt az életükből, és a mai napig nem kíváncsi a fiára, Erikre. A kilátástalanság és a felelősség súlya alatt azonban Erik anyukája összeroppant, rossz társaságba keveredett és kábítószerfüggő lett.

Folytatás a Meglepetés magazinban!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!