2017. október 23., hétfő ; Gyöngyi napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 

Szakítás után: békülés 6 lépésben

Van, hogy szakítás után jövünk rá, meggondolatlan döntést hoztunk.


Amennyiben nem egy megbocsáthatatlan tett miatt váltak el útjaink, és él még az érzelem kettőnk között, akkor mindegy, ki hagyott el kit, jó esélyünk lehet a békülésre. Mikor úgy vonzódunk egymáshoz, mint a mágnes, és a kémia is jól működött köztünk, akkor érdemes lépéseket tenni azért, hogy újra együtt legyünk. Annak érdekében, hogy a helyreállított kapcsolat ne csak pár hétre szóljon, ajánlott alaposan megtervezni a békülést. Gelsei Bernadett párkapcsolati tanácsadó mondja el, mit tehetünk ilyenkor. "Sokszor egy nagyobb válsághelyzet után is van esély a békülésre, de ezt minden esetben csak akkor szabad megtenni, ha semmilyen módon nem hozzuk magunkat megalázó helyzetbe." A következő főbb lépéseket tanácsolja a szakember.

1. Idő
Szakítás után adjunk magunknak egy kis időt, nehogy hirtelen felindulásból tegyünk meg bármit is - tanácsolja első lépésként Gelsei Bernadett. - Legalább két-három hetet várjunk, míg bármit is teszünk a kapcsolatfelvétel vagy a közeledés érdekében. Ha van valamilyen olyan kapcsolódási pontunk, ami miatt muszáj beszélnünk egymással, például gyerek vagy üzlet, akkor csökkentsük minimálisra a találkozások, a beszélgetések idejét, nehogy elragadjanak az érzelmek. Ez idő alatt a másik is érezni fogja, hogy egyre rosszabb nélkülünk.

Folytatás a Meglepetés magazinban!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!