2017. augusztus 22., kedd ; Menyhért, Mirjam napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 

10 hetes kihívás

Hozzuk vissza a boldogságot az életünkbe!
Ha úgy érezzük, hogy kapcsolatunk hanyatlásnak indult, akkor ne nézzük tétlenül, hanem vágjunk bele együtt a 10 hetes párkapcsolati kihívásba! Ehhez minden héten egy újabb változást kell bevezetnünk az életünkbe, amit meg is tartunk!


1. hét: Közös vacsora
Beszéljük meg, hogy minden nap együtt vacsorázunk! Hogy otthon vagy étteremben, az mindegy. Időnként, - akár fix napokon - választhatjuk a számunkra kedves éttermet a romantikus falatozáshoz, de otthon is varázsolhatunk csodás hangulatot a közös étkezéshez. Ha nincs kedvünk főzőcskézni, akkor rendeljünk valami finomat! Lehet bármilyen egyszerű, a lényeg, hogy ínycsiklandó illatok árasszák el a lakást, így, máris remek hangulatban leszünk.

2. hét: Heti egy randi
Ha már hosszabb ideje vagyunk együtt a párunkkal, akkor egészen biztos, hogy leszoktunk a randizásról, a másik meghódításáról. Nevezzünk ki egy randi napot, amikor éppen úgy találkozunk, mintha a kapcsolatunk elején lennénk! Ne legyünk gyakorlatiasak, ne menjünk együtt, csak mert úgy egyszerűbb, vagy olcsóbb! Adjuk meg a módját! Öltözzünk fel csinosan, érkezzünk pontosan a találkozóhelyre és varázsoljuk el egymást!

Folytatás a Meglepetés magazinban!


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!