2017. október 23., hétfő ; Gyöngyi napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Málnapuding rumos gyümölccsel

Hozzávalók:
1 liter tej, 2 evőkanál cukor, 2 csomag málnás pudingpor, tojáslikőr, eper a díszítéshez, rum

Elkészítés:
A pudingport elkeverjük a cukorral, és annyi tejjel, amennyit a tasakon lévő leírás tartalmaz. A többi tejet felforraljuk. A tűzről levéve folytonos keverés közben beleöntjük a pudingkeverékbe, és újból felfőzzük, de csak forrpontig, nehogy összecsomósodjon. Hideg vízzel kiöblített formákba öntjük. Hűtőszekrénybe téve megvárjuk, amíg megdermed. Fogyasztás előtt tálra borítjuk, körberakjuk a megtisztított eperszemekkel, rummal, tojáslikőrrel körbelocsoljuk. Ha nem gondolunk a kilóinkra, még tejszínhabbal is díszíthetjük. Igazi tavaszi nyalánkság.

385 kcal/adag, 1617 kJ

A Meglepetés tippje
Ha nincs otthon málnapuding, csak vanília, keverjük ki a pudingport tejjel, és tegyünk hozzá 5-6 evőkanál málnaszörpöt vagy lekvárt.


Elkészítési idő: 20 perc



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!