2017. október 24., kedd ; Salamon napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Ropogós csirkeszárnyak

Hozzávalók:
12-16 db csirkeszárny, 3 evőkanál méz, 2 dl fehérbor, petrezselyem, bazsalikom, só, bors, 1 padlizsán, 1 cukkini, 1 paprika, 10 darab gomba

Elkészítés:
A petrezselymet és a bazsalikomot finomra vágjuk, összekeverjük a mézzel, a fehérborral, sóval és borssal, és egy pár csepp citromlével. A csirkeszárnyakat ebben a pácban érleljük, majd nyársra tűzve, grillezzük. Köretnek grillezett zöldségekkel tálaljuk.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!