2017. június 27., kedd ; László napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Vörösboros marhatokány vargányagombával

Hozzávalók:
70 dkg marhahús
2 fej vöröshagyma
10 dkg húsos szalonna

bors
8 levél zsálya
fél liter vörösbor
2 darab közepes vargánya

Elkészítés:
1. Az apróra vágott szalonna zsírján aranysárgára pirítjuk a finomra vágott vöröshagymát.
2. Rátesszük a lehártyázott, csíkokra vágott marhát, sóval, borssal és laskára vágott zsályalevéllel fűszerezzük.
3. Ha van, megszórjuk finomra őrölt szárított vargánya porral.
4. Meglocsoljuk vörösborral, és mérsékelt lángon puhára pároljuk.
5. Mielőtt teljesen elkészülne, hozzátesszük a kis kockákra vágott erdei gombát, és együtt készre főzzük.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!