2017. augusztus 19., szombat ; Huba napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Füstölt libamell gyöngyhagyma-salátával

Hozzávalók:
1 libamell
1 üveg gyöngyhagyma
fél csomag újhagyma
5 dkg dióbél
1 paprika
2 evőkanál méz
1 evőkanál mustár
4 evőkanál majonéz
1 fej saláta
1 dl tejszín (habbá verve)

Elkészítés:
A készen kapható libamellel túl sok dolgunk nincs, de fontos szempont, hogy hajszél vékonyra vágva a legélvezetesebb fogyasztani.
A gyöngyhagymát lecsepegtetjük (ha túl savanyúnak találjuk, 10 percre tegyük hideg vízbe).
A dióbelet megpirítjuk, a hagymát és a paprikát apró kockákra vágjuk.
A majonézt mustárral, mézzel, sóval, borssal kikeverjük, beletesszük a zöldségeket, és belekeverjük a diót, majd tejszínhabbal lazítjuk.
A salátaleveleket megmossuk, leöblítjük, tálra rakjuk, a tetejére helyezzük majd a vékony szeletre vágott libamellet, és rákanalazzuk az öntetet.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!