2017. augusztus 22., kedd ; Menyhért, Mirjam napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Savanyú malacleves

Hozzávalók:
40 dkg sertéscomb
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 sárgarépa
1 fehérrépa
20 dkg savanyú káposzta

bors
2 evőkanál Rama margarin
evőkanál liszt

Elkészítés:
1. A finomra vágott vöröshagymát margarinon megpirítjuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a kisebb kockákra vágott sertéshúst. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, majd szakaszosan pároljuk.
2. Amikor félig puha a hús, beletesszük a répákat és az átmosott és 2-3 centiméteresre megvágott káposztát is.
3. Felengedjük vízzel, vagy ha van húslevesünk, akkor azzal, úgy gazdagabb ízhatást érhetünk el.
4. Zsemleszínű rántást készítünk, ezzel sűrítjük a levest, majd jól kiforraljuk.
5. A tálalásnál tejföllel kínáljuk.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!