2017. október 23., hétfő ; Gyöngyi napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Csomboros csirkeragu

Hozzávalók:
30 dkg csirkecomb filé
2 közepes fej vöröshagyma
2 sárgarépa
2 fehérrépa
1 zeller
6 fej gomba
10 dkg zöldborsó
fél csomag csombor
2 evőkanál mustár
1 evőkanál Rama margarin
só, bors
1,5 dl tejföl
2 evőkanál liszt

Elkészítés:
1. A finomra vágott vöröshagymát kevés margarinon megpirítjuk, és amikor üvegessé válik, sózzuk, borsozzuk, hozzátesszük a mustárt és a csombort.
2. Tovább pirítjuk, rátesszük a kicsontozott, kockákra vágott csirkecombot. A csontokat is belefőzzük a levesbe, hogy gazdagabb legyen az íze.
3. Szakaszosan pároljuk (vízzel vagy ) amíg félig megpuhul, ekkor hozzátesszük a szintén kockára vágott sárgarépát, fehérrépát és a zellert. Felhúzzuk a végleges mennyiségre, és hagyjuk lassan forrni.
3. Mielőtt teljesen elkészülne a leves, beletesszük a cikkre vágott gombát és a zöldborsót. Ha felforrt, akkor tejfölös habarással készre főzzük.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!