2017. június 25., vasárnap ; Vilmos napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Füstölt lazacsaláta

Hozzávalók:
30 dkg füstölt lazac
20 dkg rizs
5 dkg csemege uborka
5 dkg kígyó uborka
egyharmad darab póréhagyma
fél dl fehérbor
1 paprika
2 evőkanál tejföl
6 evőkanál majonéz

bors
fél citrom
zöldsaláta

Elkészítés:
1. A rizst puhára pároljuk, és félretesszük hűlni.
2. Az uborkákat, a paprikát, pórét és a lazac kétharmadát apróra vágjuk, sóval, borssal, citromlével és egy kevés fehérborral ízesítjük, hozzáadjuk a rizst, a majonézt és a tejfölt.
3. Összekeverjük, és hűtőszekrényben 30 percig pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek.
4. A tálra zöldsalátát teszünk, ráhalmozzuk a rizses keveréket, és lazacrózsákkal díszítve tálaljuk.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!