2017. augusztus 22., kedd ; Menyhért, Mirjam napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Fehérbor-krém

Hozzávalók:
5 dkg cukor
7 cl fehérbor
fél dkg zselatin
4 tojássárgája
fahéj
citromlé

Elkészítés:
1. A cukrot, a fehérbort, a tojássárgáját és a zselatint vízgőz felett forróra hevítjük. Állandó keverés mellett beletesszük a fahéjat és a citromlevet, majd lehűtjük.
2. Keményre vert tejszínhabbal lazán elkeverjük, majd formákba töltve hűtőszekrényben dermesztjük.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!