2017. augusztus 23., szerda ; Bence napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Svéd gombasaláta

Hozzávalók:
0,5 kg gomba
4 evőkanál paradicsompüré
3 babérlevél
1 citrom
1 vöröshagyma
3 evőkanál olaj

bors

Elkészítés:
1. A gombát egyforma darabokra vágjuk.
2. Az olajban megpirítjuk a finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a paradicsompürét, a babérlevelet, sózzuk, borsozzuk, majd vízzel felengedjük, és egy fél citromot is belefőzünk.
3. Felforraljuk, ha kell, utóízesítjük, majd a gombát is beleforraljuk. Kihűtjük, és hidegen, citromkarikákkal tálaljuk.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!